Om os

Vi er et ægtepar, som forsøger at realisere en livsdrøm. Vi har i mange år beskæftiget os med hunde, på mange forskellige måder, og vil nu gerne udnytte denne viden, på en måde som kommer jer til gode når jeres kæledyr skal passes. Hvilke vi håber giver os det indhold i livet som vi ønsker, og jer en god oplevelse af at jeres kæledyr, har haft en god tid her hos os på gården.

Vi er:

Niels (1964) er uddannet bager men er også uddannet instruktør i lydighed & Agility (i Hundeforeningen af 1970), og har undervist folk med alle former for raser og blandinger i næsten 15 år og deltaget på konkurrenceplan i lydighed og Agility.

Mette (1967) er uddannet edb-assistent, har haft egne hunde i 12 år og deltaget i udstillinger i både indland og udland. Er derudover dybt engageret i avl indenfor hunderacen Kleinspitz.
Vi kommer begge fra Amager v/København, og er d. 15 september 2001 flyttet til Fyn for at realisere ideen med Dyrehotellet.

Hvis du vil vide mere om DyreHotellet og hvad vi kan tilbyde, er du velkommen til at ringe til os eller kigge forbi for at få en snak. Hvis du ønsker at bese pensionen inden dit kæledyr’s ophold hos os, er du meget velkommen til dette, men vi beder dig ringe til os og aftale en tid, så vi har mulighed for at give dig en rigtig rundvisning.

Åbningstider:

Telefontid: mellem 9.00 – 11.00 samt mellem 16.00 – 17.00
Tlf: 65 33 23 62

Vores Online tilmelding bedes byttet i stedet for telefonisk henvendelse.
Udfyld formular

Aflevering og afhentning af pensionærer:

Morgen åbningstid: 09.00 – 10.00
Aften åbningstid: 17.00 – 18.00