Hundepension

                Priser [Tryk]

Gode råd til når du afleverer din hund:

Når du kommer for at aflevere din hund hos os, må du forsøge ikke være stresset. Det hele skal foregå stille og roligt, så hunden når at slappe af medens vi udfylder papirerne.

Du er velkommen til at følge din hund over – eller du kan vælge at kører fra den med det samme. Nogle hunde har det bedst med at de går fra ejerne – andre har det bedre med at se at deres ejere forlader gården.

Medbring gerne hundens kurv/seng, legetøj, ben og godbidder. Vi ser helst, at hunden får noget med hjemme fra, det kan bare være et tæppe, så den føler sig lidt “hjemme”. Dog påtager vi os ikke noget ansvar for skader på disse ting under ophold i pensionen.

Hundens foder:

Alle hunde fodres med sund og næringsrig mad fra Hennes Pet Food. Se siden Salg af foder. Du må også gerne medbringe hundens eget foder, hvis du ønsker hunden fodret med det. Eller hvis den skal have speciel kost, giver vi det gerne efter dine forskrifter uden yderligere beregning.

Sundhed og sygdom:

Det forventes, at hunden er vaccineret, når den skal i pension. Vaccinationsattesten skal følge din dyrlæges gyldighedsregler. Der skal forvises gyldig vaccinationsattest ved et hvert ophold her.

I tilfælde af akut opstået sygdom tilkaldes pensionens tilknyttede dyrlæge i dette tilfælde er det Nyborg Dyrehospital.

I tilfælde af pasning af kronisk syge dyr v/ f.eks sukkersyge/epilepsi m.m., er det et krav at ejer kan kontaktes under opholdet. Ellers kan vi ikke påtages os pasningen.

Omgivelser og daglig rutine:

Hver hund har sin egen opvarmet box, hvor den sover, spiser og hviler sig.

Hvis din hund er vant til at have en legekammeret, vil vi tilstræbe i størst mulig omfang at finde en passende legekammerat. Vi lukker dog kun hunde ud sammen i det store indhegnede areal hvis du som ejer har givet lov til dette.

Den måske vigtigste del af den daglige pasning er, motionsture i det store indhegnede areal (ca. 800m²), hvor hunden løber frit under opsyn,.eller gåture i løbeline på vores store græsområde, Hundene luftes mindst 4 gange om dagen.

Udover luftningen morgen, middag aften og godnat får hundene også megen kontakt med os, når der skal gøres rent, fodres og gives ren vandskål m.m. Box’ene og omgivelserne rengøres hver dag, og hen af dagen gøres der løbende rent, hvis der sker uheld, eller der er hanhunde der har markeret sig . Hundene nyder denne tid, hvor de får meget kontakt.

Da mange af hundene er meget aktive, når de er på ferie, er det ikke ualmindeligt, at de er trætte når de kommer hjem. Der er en naturlig træthed, og tro derfor ikke at der er noget galt med din hund.

Der ryges ikke i pensionen.

Gode råd før hundens første ophold her i pensionen:

Du må meget gerne lave en side med beskrivelse af din hund’s vaner. Disse oplysninger kan være med til at gøre din hund’s ophold nemmere her på pensionen, da sedlen kan gøre os bedre til at forstå din hund, da vi mange gange modtager hunde uden forgående kendskab til hunden, udover det du har beskrevet for os.

Er din hund reserveret, bange for fremmede mennesker eller dyr, anbefaler vi at du kommer på besøg, med hunden på en hverdag, hvor der er stille og rolig, og hvor vi har ekstra god tid til at lære dit dyr at kende.

Det vigtigste for os er at hunden har et godt ophold her hos os og at de bliver sendt hjem som glade og tilfredse hunde med nogle gode/spændende oplevelser i bagagen.

Hvis du vil vide mere om DyreHotellet og hvad vi kan tilbyde, er du velkommen til at ringe til os eller kigge forbi for at få en snak. Hvis du ønsker at bese pensionen inden din hund’s ophold hos os, er du meget velkommen til dette, men vi beder dig ringe til os og aftale en tid, så vi har mulighed for at give dig en rigtig rundvisning.